Escola Marinada de Palau, SCCL Administracions públiques Palau Solità i Plegamans Barcelona
Conscients de la importància d'anar millorant la comprensió i l'ús d'una llengua estrangera, es porta a terme un projecte globalitzador i lineal.

 LONDON  
  A 3r d'ESO l'escola organitza una estada de 5 dies a Londres.
       
 DRAMA    
  Cada curs escolar tots els i les alumnes de l'escola assisteixen a veure una obra en anglès a la nostra Sala.
A més en finalitzar sisè de Primària tots els i les alumnes es converteixen en protagonistes d'un gran espectacle portat a terme exclusivament en anglès i obert a les famílies i la resta de cursos.
 
       
 SCIENCE    
  Des de 1r de Primària es porten a terme les sessions de Science on es complementen sabers propis de l'àrea de Medi però en llengua anglesa.  
       
 B2 FIRST FOR SCHOOLS    
      Quan els nostres alumnes acaben 4t d'ESO, si tenen el nivell, poden presentar-se a l'examen per obtenir el títol B2 First for Schools.  
       
 BATXILLERAT DUAL    
    En la missió d’aprofundir i potenciar el multilingüisme des de l’escola i gràcies al conveni signat amb Academica Corporation –la principal institució escolar i educativa dels EUA i creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual”– volem oferir als nostres alumnes la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL “BATXILLERAT DUAL AMERICÀ”.
Mitjançant aquest conveni, des de l’escola s’ha implementat per als alumnes a partir de 2n d’ESO que ho desitgin el programa de doble titulació de Batxillerat espanyol i estatunidenc.

El programa Diploma Dual es realitza 100% online i com si es tractés d’una extraescolar. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’ESO i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units.

Són molts els valors i els avantatges que el programa “Diploma Batxillerat Dual Internacional” aporta als alumnes, entre els quals destaquen tres objectius principals:

Immersió lingüística: 100% en anglès –currículum, professors...– en un entorn d’estudi i treball
Immersió tecnològica: 100% online –plataformes, eines, comunicacions, etc.–
Immersió personal: Gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l’alumne en l’estudi i el treball.
 
       
PASSPORT TO DISCOVERY  
     “Passport to Discovery”, un projecte que s’ha dissenyat amb la intenció d’oferir propostes emocionants, divertides i inoblidables per als vostres fills i filles el proper mes de juliol del 2024 i, un cop més, amb la intenció que l’aprenentatge de la llengua anglesa a Marinada sigui un altre tret que ens avali.

Per als alumnes de Cicle Superior i Educació Secundària hem organitzat una experiència integral i d’immersió de dues setmanes a Dublín. Aquesta inclou: classes d’anglès, excursions i activitats educatives & culturals, allotjament en família irlandesa i acompanyament de professorat de Seeds of Adventure.