Escola Marinada de Palau, SCCL Administracions públiques Palau Solità i Plegamans Barcelona Escola Marinada de Palau, SCCL Administracions públiques Palau Solità i Plegamans Barcelona Escola Marinada de Palau, SCCL Administracions públiques Palau Solità i Plegamans Barcelona Escola Marinada de Palau, SCCL Administracions públiques Palau Solità i Plegamans Barcelona Escola Marinada de Palau, SCCL Administracions públiques Palau Solità i Plegamans Barcelona Escola Marinada de Palau, SCCL Administracions públiques Palau Solità i Plegamans Barcelona

Escola Marinada de Palau, SCCL :: QUÈ OFERIM

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

 

ANGLÈS


                                                                             


Exit School està adherit al programa Cambridge Learning Partner, amb el suport de la Universitat de Cambridge en quant a tallers i formacions per als professors/es, materials didàctics i preparacions de cara als exàmens oficials de Cambridge, i ens permet tocar tots els aspectes de l'anglès: lèxic, estructures gramaticals, comprensió i producció oral, comprensió i producció escrita, tot incloent jocs i activitats més lúdiques per tal que els alumnes gaudeixin del seu aprenentatge.

Per a alumnes d'Ed. Infantil fins a Ed. Secundària

DE DIMARTS A DIVENDRES A PARTIR DE LES 17.15HESCACS

Jugar als escacs és divertit.

Està demostrat que la pràctica dels escacs potencien la capacitat d’atenció i de concentració, el pensament lògic, la imaginació i la creativitat, la capacitat de síntesi i de decisió, la capacitat deductiva i la intuïció, millora la memòria, i ajuda a millorar l’autocontrol.

La nostra escola aposta per la formació dels alumnes mitjançant l’aprenentatge dels escacs. Es faran classes seguint la metodologia de Jaquememory, escola d’escacs especialitzada en impartir classes des de fa més de 25 anys.

 

 

Per a alumnes d'Ed. Infantil a Ed. Primària

DIMARTS 17.10H A 18.10H

                                                                                                        

 

                 
                                          

                                                                                                                 TAEKWONDO

El Taekwondo és un art marcial basat en la defensa personal. Actualment existeixen moltes concepcions errònies al voltant d’aquest esport. No és un esport violent i a més d’entrenament físic requereix unes pautes i un entrenament a nivell mental. És necessari que els practicants comprenguin que aquest esport requereix disciplina, reflexió, judici; que derivaran en l’adquisició de valors, confiança, defensa personal, realització, independència, serenitat, cooperació...

Adreçat a alumnes de 1r a 1r d'ESO  

DIMECRES 17.30H A 18.30H
                        

En aquest link trobareu el vídeo de l'exhibició de Taekwondo del curs passat.